fbpx

BENEFIKRISZTI  ||

SZÖVEGÍRÓ

Szolgáltatás alapú vállalkozások történetmesélője, precízen kreatív szövegíró.

Spórolj időt velem, hogy ne a szövegírással

kelljen töltened a drága idődet!

benefikriszti SEO szakember szövegíró

Szövegíró szolgáltatásaim

Blogcikkek írása

Legyen szó könnyed, motivációs, mindennapi témájú vagy szakmai, tudományos szövegről, a célközönséged számára könnyen fogyasztható, érthető formába öntöm. Szükség esetén angol nyelvű forrásból is dolgozom.

Posztok írása

Egy vállalkozás sikerének a kulcsa, hogy benne legyen a célközönségének a tudatában. Rendszeres állandósággal jelen legyen a közösségi médiumokban.
Közösségi kommunikációd sikerességéhez járulok hozzá énmárkaépítő történetmesélő (storytelling) bejegyzésekkel.

Webszövegezés

Egy kiváló, szemet gyönyörködtető, ütős webdesign mit sem ér megfelelő szöveges tartalom nélkül.
Vállalkozásodról, cégedről a mai kor olvasási szokásainak megfelelő tartalmat írok.

Stratégiai szolgáltatásaim

Tartalomstratégia

Kulcsszókutatás, SEO (keresőoptimalizálás) alapú tartalomstratégia, hogy blogtartalmad ne csak az olvasóidnak, de a Google-nek is értékes legyen.

SEO szövegírás

Manapság már nem elég, ha blogod vagy weboldalad szövege szórakoztató, gördülékeny, érdekes, izgalmas. Nem elég, ha az olvasónak tetszik. Úgy kell megkomponálni, hogy a Google számára is hasznos és értelmezhető legyen.

Előre formázott szöveget adok html kódokkal, metaadatokkal. Csak bemásolod a szöveget, a formázással nem kell vacakolnod.

Weboldal-stratégia

Tudtad, hogy a keresőoptimalizálásban (SEOban) már a weboldal szerkezetének kialakítása is nagy szerepet játszik?

Már az alapok letételében érdemes nagyban gondolkodni, összefésülni a weboldalad szerkezeti felépítését a leendő tartalommal.

Miért velem?

benefikriszti | küldetésem

Te megálmodod – én megírom

Időt spórolok Neked | Célom, hogy ne okozzon számodra fejtörést többé a szöveges tartalom elkészítése. Azon dolgozom, hogy több időd legyen, amit a vállalkozásodba, cégedbe fektethetsz sokkal profitábilisabb módon, mintha szövegírással töltenéd el azt az időt.

Eljuttatlak a célközönségedhez | Legyen szó bármilyen témáról: könnyed, vagy komoly szakmai tartalom, a legjobb tudásomat latba vetve érdekes, olvasmányos és érthető, érezhető formába öntöm.

Bizalmat építek Neked | A szakértelmed mellett jó, ha Te magad is megjelensz a közönség előtt, hiszen sokkal könnyebb bizalmat szavazni egy arcnak, mint egy márkanévnek vagy logónak. Segítek, hogy a történeteiddel elérj az ideális ügyfeleid szívéhez, hiszen bizalom nélkül nincs ügyfél és nincs vásárlás…

Mit szólnál egy beszélgetéshez mindenféle kötelezettség nélkül?

Készen állsz egy virtuális kávézásra?

Ügyfeleim

ÜGYFÉL- ÉS OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

Rólam mondták...

Scroll to Top