fbpx

Milyen lenne a weboldalad, ha ház lenne?

Milen lenne a weboldalad, ha ház lenne?

Gondoltál már valaha arra, hogy hogyan nézne ki, milyen lenne a weboldalad, ha ház lenne?

Kicsi vagy tágas? Szellős vagy túlzsúfolt? Letisztult, minimalista vagy a legutolsó divat szerinti?

Szerinted megvenné tőled valaki, ha árulni kezdenéd?

Rákerestél az interneten, a közelben jártál, ahol megpillantottad, ismerőstől hallottál róla, mindegy is, hogyan találtál rá, de van egy épület, ami számodra jó helyen van, kiváló megközelíthetőséggel, tökéletes stílusban kivitelezve. Szóval megvan álmaid háza.

A tetőn hibátlan, élénk színű cserepek. Látszik, hogy új minden. A vakolat makulátlan, frissességet, tisztaságot áraszt.

Képzeld el, hogy besétálsz a virágoktól illatozó, madárcsicsergéses kertből.

Az előszoba tágas, elférnek a cipők, kabátok úgy, hogy belesimulnak a látványba.

A konyha csúcsmodern készülékektől csillog, hatalmas konyhasziget áll a rendelkezésedre, hogy a család együtt készíthesse el a vasárnapi ebédet.

A hálószoba maga az álom, hatalmas ágy, pihe-puha ágynemű, megfelelően kemény matraccal. Nyugodt, pihentető éjszakai alvással kecsegtet.

Minden szobához külön fürdő, WC, igazi mennyország egy családnak, mind a reggeli sietségben, mind az esti készülődéskor.

A hátsó kertben kialakított grillterasz adja magát a baráti összejövetelekre, a felhőtlen kikapcsolódásra.

Mi kellhet ennél több?

Bólintasz az ingatlanosnak, hogy igen, kell neked, csak előtte beugrasz a mosdóba kezet mosni. Felkattintod a villanykapcsolót, de sötét marad a helyiség. Eltekered a csapot, de nincs víz.

Meglepődve térsz vissza, és jelzed a tapasztaltakat. Talán tartozása van a jelenlegi tulajnak, hogy elzárták a vizet és áram sincs?

„Nem, ilyenről szó sincs. A ház tehermentes, semmiféle elmaradás vagy tartozás nincs rajta. A helyzet az, hogy építéskor nem szántak időt és pénzt arra, hogy betervezzék a csővezetékeket és az áramhálózatot. Így persze gáz sincs, fűteni sem lehet. A konyhai berendezések sem működnek, ahogy a WC-t is a kerti csapból hozott vízzel kell leöblíteni…

De semmi vész! A mesteremberek vállalták, hogy a terv utólagos elkészítésével elvégzik a ház felújítását. Csak a falakat kell felbontani, néhányat teljesen lerombolni és újraépíteni. Igazán nem kivitelezhetetlen, csak egy kis anyagi ráfordítás és idő. Fél év, de legkésőbb egy, nagyon végső esetben két év múlva már költözhetnek is.”

Te beköltöznél egy ilyen házba?… Én sem.

Ha a honlapod célja a forgalomszerzés, és azt szeretnéd, hogy a funkciójának megfelelően műkődjön, miért építenéd föl tervezés nélkül, hogy később elölről kelljen kezdeni az egészet, megduplázva ezzel a ráfordított időt és költségeket?

Weboldalad legyen optimalizált már az alapoktól. Legyen SEO alapú weboldalad.

Mutasd meg másnak is

SEO, szövegírás cikkek

Hogyan válasszak SEO szakembert?

Hogyan válassz SEO szakembert?

Nemrégiben az egyik Facebook csoportban valaki feltette a kérdést, hogy mi alapján, hogyan válasszon SEO szakembert. Ez igencsak szakmai kérdésnek tűnik, amire jó kis objektív válaszok adhatók. Értsen a technikai SEO-hoz, kulcsszókutatás alapján állítsa be a szuper tartalmakat a weboldalon és természetesen építsen erős linkeket a honlap számára. Legyen up-to-date a külföldről begyűrűző új, trendi

A honlapkészítés ára

A honlapkészítés ára – Juci története

Weboldalt készíttetnél, de azt sem tudod, hol kezdj bele? Nem akarsz sokat költeni rá, csak muszájból akarsz egyet? Olvasd el Juci, a fodrász történetét, számára mekkora volt a honlapkészítés ára.

Google helyezés

Google helyezés – Weboldal Google helyezés és kulcsszó helyezés nem ugyanaz?

Elindítottam a blogomat és lezuhant az oldalam Google helyezése! Úristen, mi történt?! Csak semmi pánik, teljesen természetes jelenség friss honlapoknál, amelyeken nincs még sok tartalom. Miért nem baj, ha a nemrég indult weboldalad helyezése csökken? Ennek megértéséhez több dolgot is meg szeretnék világítani. Mit is jelent, ha egy weboldal jó helyen jön a keresőben? Ha

SEO mindenáron?

SEO mindenáron?

Egy weboldal organikus vagyis ingyenes forgalomnövelését célzó keresőoptimalizálás hosszútávon hozza gyümölcsét. Lehet, hogy már hallottál a SEO-ról (Search Engine Optimization) és talán azt is fontolgatod, hogy ha majd készen lesz a weboldalad, „megseóztatod”. De vajon kell a SEO mindenáron? Az már nagyon szuper, ha tudod, hogy ahhoz, hogy a keresőben a honlapod minél jobb helyezést

Kövess Facebookon

Scroll to Top